----VELKOMMEN TIL ANS SEJLKLUB 2021
Vores flotte nye skilte på den nye bygning. Venligst sponsoreret af Bendixen Neon ūüá©ūüáį
Velkommen til vores hjemmeside

I n√¶r fremtid afvikles TdG. F√łlgeb√•d og bemanding af "kommandocentral" er p√• plads, men endnu
er der ikke tilmeldt b√•de til overv√•gning af sejlere gennem s√łen. Men vi kan g√łre opm√¶rksomt p√• det nu

Sejltur med Gjern Natur fredag den 19.aug.2022.
Der er tilmeldt 45 deltagere, og arrangementet begynder kl. 18.00
Tilmeld gerne din b√•d s√• det bliver muligt at gennemf√łre turen. Fort√¶l ogs√• om antal pladser.
 Der er opsat opslag i klubhuset.

I forbindelse med den kommende festival, ses det gerne at vi stopper med k√łrsel
til b√•dene allerede torsdag aften. Det kan dog lade sig g√łre fredag ogs√•, men udvis hensyn
til den √łvrige f√¶rdsel mht. festivalpladsen.

L√łrdag er der ingen indk√łrsel.

Kontingent for 2022

Hej Ask medlem

Her kommer opkrævning for kontingent år 2022

kontingentet skal jvnf. vedtægter betales senest den.01.01.2022

Priser.      A-medlem kr. 2000,oo

B-medlem  kr. 3.500,00

jolleplads kr. 1.000,00

C-medlem (bomn√łgle) kr. 500,00

D-medlem (st√łttemedlem) kr.200,00

Bel√łbet skal indbetales p√• konto: 2331-5369170661¬†

Siden er opdateret d. 17/05-21

Husk e-mail adresse til: peder-c@hotmail.com

Ans Sejlklub - "søens perle"

Ans Sejlklub startede ved bredden af Tange S√ł ved Ans By.

I starten havde flere af byens borgere blot deres mindre b√•de fort√łjet ved s√łbredden.

Flere fandt forn√łjelse af at bruge s√łen, og i 1971 startede de f√łrste aktiviteter med henblik p√• at f√• startet en sejlklub. Den 2. august 1973 blev Ans Sejlklub officielt startet.

Stifterne var dengang primært borgere fra Ans By, og stifterne var også medlemmer af Ans Borgerforening.

Ans Sejlklub har også i dag et godt samarbejde med Ans Borgerforening, og har også fortsat tilknytning til Borgerforeningen.

Efter starten af klubben blev landgangsbroerne i s√łen ved havneomr√•det efterh√•nden udvidet, og der blev bygget klubhus og ophaler sted. Borgere uden for Ans By viste efterh√•nden ogs√• interesse for at bruge det flotte omr√•de ved Tange S√ł.

I dag kommer klubbens medlemmer prim√¶rt fra Ans By og omr√•det omkring Tange S√ł. Klubbens medlemmer kommer fra alle samfundslag blandt unge og √¶ldre.

Der sejles i dag med fiskejoller, enkelte sejljoller samt mindre og st√łrre motorb√•de.

I 1990 afl√łste den nuv√¶rende havn de vind omsuste pladser ved broerne ud for ophaler stedet.

Byggeperioden var kun 3 m√•neder med brug af gravemaskiner og frivillig arbejdskraft fra klubbens medlemmer. I takt med at der er kommet flere medlemmer og aktiviteterne er √łget, er klubhuset blevet udbygget over flere gange, og fremst√•r i dag indbydende med en flot udsigt over Tange S√ł og havneomr√•det.

Stiftet 1973

Kære medlemmer, sponsorer og gæster.

Her p√• Ans Sejlklubens hjemmeside har du/i mulighed for at f√łlge med i klubbens aktiviteter, se¬†billeder fra vore oplevelser p√• og udenfor s√łen samt f√• seneste nyheder fra bestyrelsen.

Derudover kan man under "Nyt fra Bestyrelsen" f√•¬†information fra klubben. Der er ligeledes en k√łb/salg side til sejler relaterede emner samt et diskussions chat side for¬†medlemmer i mellem.

Vi h√•ber at vores hjemmeside vil blive¬†bes√łgt flittigt samt at den kan v√¶re med til at bringe vores f√¶lles klub ind i en ny og sp√¶ndende fremtid - Velkommen !